Fysio Yin Rug/Bekken vanaf 30 Augustus

29 augustus 2016

Al jaren rug en/of bekkenpijn? Alles al geprobeerd maar geen blijvend resultaat?

Sluit 30 augustus bij ons aan. Wij gaan het anders aan pakken en de pijn zal uiteindelijk zo goed als helemaal verdwijnen.

Fysio Yin

Fysio Yin is een programma van 10 weken met een combinatie van Fysiotherapie en Yin Yoga.
Gedurende 10 weken krijgt u 1x per week Fysiotherapie en 1x per week neemt u deel aan de Fysio Yin Groep.
Tijdens de fysiotherapie wordt een op maat gemaakt plan doorlopen, individueel of in groepsverband. Dit plan wordt gemaakt op basis van de door u ervaren beperkingen en de uitslag van de Functional Movement Screen. Het plan zal bestaan uit manuele behandelingen, mocht dit nodig zijn, en oefeningen ter verbetering van houding, mobiliteit en spierkracht.
Tijdens de Fysio Yin groep gaan we uw bindweefsel langdurig op rek brengen. Niet door pijnlijke massages, maar door houdingen die u een enkele minuten aanhoudt. Door uw bindweefsel te rekken komt er ruimte in uw lichaam, zodat spieren, pezen en gewrichten gemakkelijker kunnen bewegen en herstellen.
Van 16 tot en met 26 augustus vindt de screening plaats. Het programma gaat van start op 30 augustus.

Tarief

Fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. Indien u een aanvullende verzekering heeft zullen de behandelingen bij de zorgverzekeraar worden ingediend.
Tarief voor het programma is € 345,-, indien u niet bent verzekerd voor fysiotherapie.
Heeft u maar een beperkt aantal behandelingen voor fysiotherapie. Bel of stuur een Whats App naar 06-15280275 of stuur een mail naar info@fysiomovements.com voor de mogelijkheden.
Terug naar overzicht